Motto:
"Oamenii se pot indoi de ceea ce spui, dar vor crede ceea ce faci" - Autor necunoscut

Cleaning Off - cu siguranta curat

Cand am pus bazele acestei firme de curatenie in Bucuresti, ne gandeam ca in capitala, mai mult decat oriunde in Romania, va exista o cultura aparte fata de serviciile de curatenie profesionala.
Necesarul de servicii de curatenie in birouri, deci in spatii interioare, dar si serviciile de curatenie exterioara, intr-un oras atat de aglomerat, este cu atat mai mare cu cat timpul alocat acestui lucru devine tot mai scurt, iar poluarea si expunerea la imbolnavire de orice fel ia prportii.

Cleaning Off, nu intamplator, este altceva decat multe firme de curatenie din Bucuresti, deoarece metodele si mijloacele prin care va surprindem, indiferent daca vorbim despre curatenie in birouri sau spatii civile, curatenie industriala, curatenie exterioara sau similar, sunt fondate pe precizia cu care facem planificarea serviciilor de curatenie si pe eficienta obtinuta din acest motiv, astfel incat in orice contracte de curatenie avem, acoperim perfect punctele nevralgice sau cum se mai zice, zonele expuse murdaririi frecvente.
Ca sa ajungem la aceste performante, chiar daca nu am avut probleme, am tratat ingrijorararile clientilor, de genul:
“firmele de curatenie de dinainte nu reuseau sa faca fata traficului din zona aceasta orice ar fi facut...”, cu maxima seriozitate si printr-o filosofie aparte.
continuare

Curatenie cladiri birouri firme

Prestam, cu un raport calitate-pret demn de a fi invidiat, o gama larga si flexibila de servicii profesionale de curatenie pentru intretinerea spatiilor interioare si exterioare ale cladirilor de birouri, showroom-urilor, centrelor de afaceri si ale altor tpuri de locatii.

continuare

Curatare mochete si covoare

Curatarea mochetelor se poate realiza utilizand mai multe procedee, dintre care cele mai eficiente sunt: spalare mocheta cu prin periaj cu monodisc cu spuma "uscata" si spalare mocheta prin procedeul "injectie-extractie". continuare

Curatenie generala firme

Criss Cleaning Off Service vă oferă mai multe pachete de servicii din categoria numita "curăţenie generala", flexibile, astfel încât să se muleze pe necesităţile fiecărei locaţii, putând avea frecvenţă zilnică, periodică sau la cerere, pachetul de baza cuprinzând următoarele  continuare

Curatenie de intretinere periodica

Criss Cleaning Off Services va ofera mai multe pachete de servicii de curatenie de intretinere, flexibile, astfel încat sa se muleze pe necesitatile fiecarei locatii, putand avea frecventa zilnica sau periodica pachetul de baza cuprinzand urmatoarele operatii: continuare
Noutăţi / Evenimente
06.11.2010 CLEANING SHOW ROMEXPO Targ de servicii de curatenie si echipamente profesionale pentru curatenie continuare
27.10.2010 BIROUL DE PRESA continuare
Fastprotect1.net
This Page Is Under Construction - Coming Soon!

Why am I seeing this 'Under Construction' page?