Motto:
"Oamenii se pot indoi de ceea ce spui, dar vor crede ceea ce faci" - Autor necunoscut

Curatare suprafete vitrate

Este o activitate aparent simpla, caracteristica si cunoscuta oricarei firme de curatenie, destinata atat spatiilor interioare (de exemplu: in spatii de birouri), cat si celor exterioare (de exemplu: curatarea cladirilor), care se realizeaza cu costuri reduse in cadrul oricarui buget pentru servicii de curatenie.

Aceasta este una din activitatile de curatenie cu risc profesional, nu atat din punct de vedere al performantei, cat din punct de vedere al specializarii echipei de curatenie.

Desigur, va veti intreba: ce e atat de special in curatarea suprafetelor vitrate?

Ei bine, spalarea geamurilor - asa cum e general denumita - presupune, de multe ori, lucrul la inaltime, ori in pozitii dificile, situatii in care e greu sa lasi o curatenie impecabila, tinand cont de faptul ca sticla tradeaza imediat orice imperfectiune a curateniei.

Curatare suprafete vitrate 01 Curatare suprafete vitrate 01
Curatare suprafete vitrate 02 Curatare suprafete vitrate 02
Curatare suprafete vitrate 03 Curatare suprafete vitrate 03
Spalare geamuri 04 Spalare geamuri 04
Spalare geamuri 05 Spalare geamuri 05

 

Coroborarea acestui serviciu cu un altul implica elaborarea unui pachet de servicii de curatenie, care va permite sa realizati economii importante la bugetul destinat serviciilor de curatenie profesionala. Pentru o evaluare a serviciilor, va stam la dispozitie la coordonatele din pagina de contact.

Noutăţi / Evenimente
06.11.2010 CLEANING SHOW ROMEXPO Targ de servicii de curatenie si echipamente profesionale pentru curatenie continuare
27.10.2010 BIROUL DE PRESA continuare