Motto:
"Oamenii se pot indoi de ceea ce spui, dar vor crede ceea ce faci" - Autor necunoscut
Cleaning Off

Curatenie de intretinere periodica

Criss Cleaning Off Services, este o firma de curatenie profesionala din Bucuresti, care va ofera mai multe pachete de servicii de curatenie de intretinere, flexibile, astfel încat sa se muleze pe necesitatile fiecarei locatii, putand avea frecventa zilnica sau periodica.

 

Pachetul de baza cuprinde urmatoarele operatii:

  • Aspirarea suprafetelor accesibile ale mochetei, covoarelor, etc.;
  • Spalarea pardoselilor dure accesibile cu solutii speciale (marmura, gresie, parchet);
  • Ştergerea prafului de pe mobilier în locurile accesibile, precum si de pe aparatura de birou;
  • Spalarea, dezinfectarea si odorizarea grupurilor sanitare si a bucatariei (pardoseala, mobilier, ghiuveta, suprafete exterioare aparatura electrocasnica );
  • Curatarea scrumierelor, înlocuirea sacilor menajeri, colectarea si transportarea gunoiului;
  • Aerisirea si odorizarea încaperilor

Pentru a obtine o curatenie completa, curatenia de intretinere trebuie completata cu o curatenie generala executata periodic, la intervale de timp suficient de apropiate, astfel incat sa se creeze un mediu curat si sanatos, cu un aspect impecabil. Prin asocierea celor doua, se pot obtine mai multe tipuri de pachete de servicii, care - adesea - fac obiectul ofertelor speciale, rezultand - astfel - preturi mai mici, fata de oricare tarife individuale. Asa puteti realiza economii importante la bugetele alocate serviciilor de curatenie.

Este important de retinut si urmatorul aspect privind intretinerea spatiilor interioare si exterioare: costurile specifice (pe unitatea de suprafata) ale serviciilor de curatenie de intretinere, cuprind si cheltuieli  care nu depind de intinderea suprafetei ce urmeaza a fi curatata (cum este cazul transportului agentilor si al unor echipamente de curatenie), motiv pentru care tarifele de curatenie difera substantial in functie de marimea si natura suprafetei !!!

 

Curatenie de intetinere 01 Curatenie de intetinere 01
Curatenie de intretinere 02 Curatenie de intretinere 02
Curatenie de intretinere 03 Curatenie de intretinere 03
Sala de sedinte curatata Sala de sedinte curatata
Curatene de intretinere 04 Curatene de intretinere 04
Colectarea gunoiului Colectarea gunoiului

In vederea atingerii scopului propus, curatenie profesionala, utilizam atat ustensile si solutii, cat si echipamente profesionale ecologice pentru aspirare, desprafuire, spalare, dezinfectare, decapare, detartrare si curatare.

Noutăţi / Evenimente
06.11.2010 CLEANING SHOW ROMEXPO Targ de servicii de curatenie si echipamente profesionale pentru curatenie continuare
27.10.2010 BIROUL DE PRESA continuare