Motto:
"Oamenii se pot indoi de ceea ce spui, dar vor crede ceea ce faci" - Autor necunoscut

Curatenie industriala

Exista nenumarate firme de curatenie industriala care, considerand ca au achizitionat cateva utilaje de curatenie si au angajat oameni care stiu sa stearga praful de pe televizor, pot oferi aceste servicii oricui.

Complexitatea proceselor industriale implica nevoia unei cunoasteri profunde a tehnologiilor de eliminare a murdariei, alegerea celor mai bune procedee de a curata suprafetele sensibile si nu numai atat. Expertii in curatenie stiu ca nu poti interveni in anumite faze ale procesului pentru a indeparta praful, lichidele sau alte resturi sau reziduri si de aceea este imperios necesara consultanta in curatenie pe care o pot da doar firmele de curatenie profesionala, care au lucrat cu metode ecologice de curatenie si cunosc chimie aplicata, procese tehnologice ecologice, metode noninvazive de curatenie sau prin deteriorare s.a.m.d.

Nu putine au fost insa cazurile cand s-au produs pagube, zgarieturi ale marmurei, ale geamurilor sau accidente grave si incredibile de munca, tocmai din aceasta siguranta ca nimic nu mai lipseste, daca ai utilaje si niste angajati.

Mai jos am exemplificat doar cateva dintre serviciile de curatenie industriala si curatenie profesionala, cum ar fi decaparea pardoselilor si curatenia dupa constructor, insa in procesele de curatenie industriala facem o multime de operatiuni, cum ar fi: spalarea si curatarea pardoselilor epoxidice, poliuretanice, curatarea grinzilor inalte, tavanelor, geamurilor inalte s.a.m.d.

 


*NOTA:

Daca veti cauta firme de curatenie profesionala din Bucuresti, va rugam sa nu ezitati a ne contacta ori de cate ori simtiti nevoia de a primi sfaturi avizate despre curatenie, procese obligatorii si tehnologii de eliminare a murdariei, sigilarea suprafetelor, metode ecologice de pastrare a curateniei, tehnologie verde pentru curatenie.

 

Etichete: firme de curatenie industriala , firme de curatenie civila , experti in curatenie , consultanta in curatenie , metode ecologice de pastrare a curateniei , tehnologie verde pentru curatenie , decaparea pardoselilor , curatarea pardoselilor epoxidice , curatarea tavanelor , sigilarea suprafetelor
Noutăţi / Evenimente
06.11.2010 CLEANING SHOW ROMEXPO Targ de servicii de curatenie si echipamente profesionale pentru curatenie continuare
27.10.2010 BIROUL DE PRESA continuare