Motto:
"Oamenii se pot indoi de ceea ce spui, dar vor crede ceea ce faci" - Autor necunoscut

Cleaning Off - cu siguranta curat  

Cand am pus bazele acestei firme de curatenie in Bucuresti, ne gandeam ca in capitala, mai mult decat oriunde in Romania, va exista o cultura aparte fata de serviciile de curatenie profesionala.

Necesarul de servicii de curatenie in birouri, deci in spatii interioare, dar si serviciile de curatenie exterioara, intr-un oras atat de aglomerat, este cu atat mai mare cu cat timpul alocat acestui lucru devine tot mai scurt, iar poluarea si expunerea la imbolnavire de orice fel ia prportii.

Cleaning Off, nu intamplator, este altceva decat multe firme de curatenie din Bucuresti, deoarece metodele si mijloacele prin care va surprindem, indiferent daca vorbim despre curatenie in birouri sau spatii civile, curatenie industriala, curatenie exterioara sau similar, sunt fondate pe precizia cu care facem planificarea serviciilor de curatenie si pe eficienta obtinuta din acest motiv, astfel incat in orice contracte de curatenie avem, acoperim perfect punctele nevralgice sau cum se mai zice, zonele expuse murdaririi frecvente.

Ca sa ajungem la aceste performante, chiar daca nu am avut probleme, am tratat ingrijorararile clientilor, de genul: “firmele de curatenie de dinainte nu reuseau sa faca fata traficului din zona aceasta orice ar fi facut...”, cu maxima seriozitate si printr-o filosofie aparte.

* NOTA:

De ce trebuie sa cunoasteti acele firme de curatenie din Bucuresti care va ofera garantii?

Foarte multe companii, care constientizeaza necesitatea apelarii la servicii profesionale de curatenie, nu au aflat inca despre faptul ca angajand firme de curatenie pentru a face economii sau a nu mai avea dureri de cap, durerile de abia atunci pot sa apara...

De aceea e important ca viitorul dumneavoastra partener in materie de servicii profesionale de cuartenie sa fie de incredere, recomandat si de alte firme, iar daca mai este si asigurat in materia raspunderii civile a prestarii serviciilor de curatenie, atunci totul genereaza un sentiment de siguranta si confort pentru dumneavoastra.

Pentru acest motiv, va invitam sa vizitati paginile noastre, atat pe cea in care sunt prezentati unii dintre parteneri (de unde puteti contacta o parte dintre clientii actuali), cat si pe cea care cuprinde portofoliul de servicii de curatenie (din care puteti face aprecieri si selectii, privind gama de servicii de curatenie pe care o putem oferi - pe de-o  parte, iar pe de alta - preturi, promotii si oferte speciale pentru diverse pachete de servicii de cleaning).

Orice firme de curatenie din Bucuresti presteaza, prin definitie - servicii de curatenie profesionala, dar spre deosebire de acestea, noi tratam in mod amanuntit orice spatiu, indiferent ca e vorba despre o curatenie de intretinere in birouri ale unei firme, o curtenie generala a unei cladiri de birouri, o curatare a unor spatii interioare sau exterioare, o spalare de mocheta, o reconditionare a unor pardoseli nobile, sau doar o simpla spalare a unor suprfete vitrate.

Practic, calitatea in detaliu face diferenta ...

Gandind si actionand numai in felul acesta, chiar si cand nu suntem supervizati, primim felicitari, tocmai pentru ca surpriza este si mai mare cand cineva prevazator mai vrea totusi sa si verifice.

Etichete: firme de curatenie , firme de curatenie Bucuresti , curatenie interioara , curatenie industriala , curatenie dupa constructor , curatenie in spatii civile , curatenie in birouri , curatenie de intretinere birouri firme
Noutăţi / Evenimente
06.11.2010 CLEANING SHOW ROMEXPO Targ de servicii de curatenie si echipamente profesionale pentru curatenie continuare
27.10.2010 BIROUL DE PRESA continuare