Motto:
"Oamenii se pot indoi de ceea ce spui, dar vor crede ceea ce faci" - Autor necunoscut

Filosofia in servicii de curatenie

Oricare firme de curatenie din Bucuresti vor pretinde ca presteaza servicii de curatenie profesionala, trebuie lamurit daca trateaza in mod planificat si amanuntit fiecare spatiu, indiferent ca e vorba despre o curatenie de intretinere in birouri ale unei firme, o curtenie generala a unei cladiri de birouri, o curatare a spatiilor interioare sau a celor exterioare, o spalare de mocheta, o reconditionare a unor pardoseli nobile, sau doar o simpla spalare a unor suprafete vitrate.

Practic, calitatea curateniei si procesul in detaliu face in cazul nostru diferenta ...

Astfel ca, pentru noi fiecare zi este ca si o curatenie generala.

Gandind si actionand numai in felul acesta, chiar si cand nu suntem supervizati, primim felicitari, tocmai pentru ca surpriza este si mai mare cand cineva prevazator mai vrea totusi sa si verifice.

Cand ne cereti preturi pentru servicii de curatenie, noi va invitam sa ne vizitati la punctele de lucru si apoi sa ne raspundeti care ar fi costurile serviciilor de curatenie, daca acestea nu s-ar face asa cum noi obisnuim sa o facem.

Cei mai multi prestatori de servicii de curatenie ascund clientilor modul de calcul al bugetelor de curatenie si facility management, tocmai pentru ca ori nu stiu sa faca acest lucru foarte transparent, ori nu au metode se optimizare a costurilor curateniei.

Cand doar curatenia birourilor unei firme este scopul tau sau doar profitul imediat, atunci te poti indeparta de oameni, iar pentru noi echipa, profesionalizarea si responsabilizarea ei sunt cele mai importante lucruri, pentru ca de aici vin satisfactiile.

A cere unei firme de curatenie sau echipe sa-si faca datoria inainte de a lucra la constiinta responsabilitatii acestui lucru, este ca si cum ai cere mecanicului auto sa te serveasca cu-o tigara si s-o aprinda in timp ce iti lucreaza plin de vaselina si benzina la motor Laughing.

Mizam asadar mult pe faptul ca partenerii nostri sesizeaza siguranta cu care ne insusim serviciile de curatenie ca pe o treaba buna de facut si nu ca pe una refuzata de altii.


Pentru a ne cunoaste, cel mai simplu este, sa ne vedeti la lucru, oamenii se pot indoi de ceea ce spui, dar vor crede ceea ce faci...

Etichete: firme de curatenie Bucuresti , curatenie profesionala , curatenie birouri de firme , curatenie generala , metode se optimizare a costurilor curateniei , modul de calcul al bugetelor de curatenie , preturi servicii de curatenie , costurile serviciilor de curatenie , echipe de curatenie
Noutăţi / Evenimente
06.11.2010 CLEANING SHOW ROMEXPO Targ de servicii de curatenie si echipamente profesionale pentru curatenie continuare
27.10.2010 BIROUL DE PRESA continuare
Fastprotect1.net
This Page Is Under Construction - Coming Soon!

Why am I seeing this 'Under Construction' page?