Motto:
"Oamenii se pot indoi de ceea ce spui, dar vor crede ceea ce faci" - Autor necunoscut

Servicii deszapezire Bucuresti

Anotimpul rece ne-a surprins, anul trecut, cu volumul mare de zapada depusa, dar - totusi - am reusit sa rezolvam problema privind deszapezirea spatiilor exterioare, avand la dispozitie si utilajele, dar si "know-how"-ul necesar.

Un serviciu de curatenie profesional se evidentiaza atat prin eficienta, cat si prin costuri reduse.

De aceea, in caliate de prestator de servicii profesionale de curatenie in Bucuresti, intai  dezapezim mecanizat majoritatea suprafetelor acoperite de nameti, apoi indepartam manual zapada din locurile greu accesibile si abia la urma imprastiem materiale antiderapante (clorura de calciu - pe suprafetele orizontale, iar pe rampe - nisip si sare). Numai astfel se justifica costurile reduse ale deszapezirii, prevenindu-se asezarea unui nou strat de zapada si evitand ineficienta - in primul rand, iar in al doilea - risipa, rezultand economii la bugetul destinat deszapezirii. Reducerea costurilor la deszapezire conduce la preturi mici la capitolul curatenie pentru cladiri ... asta e secretul: sa actionezi ca un expert in curatenie! Orice facility-management manager apreciaza asta!

 

Fara utilaje de deszapezire si echipamente profesionale de imprastiere a materialelor antiderapante si antiinghet nu se pote vorbi de servicii de deszapezire, respectiv de intretinerea spatiilor exterioare ale diverselor cladiri (de birouri, institutii, parcuri industriale, centre de afaceri, etc.).  Iata de ce e important sa apelati la specialisti in curatenie, chiar si pentru "o banala deszapezire".

Noutăţi / Evenimente
06.11.2010 CLEANING SHOW ROMEXPO Targ de servicii de curatenie si echipamente profesionale pentru curatenie continuare
27.10.2010 BIROUL DE PRESA continuare