Motto:
"Oamenii se pot indoi de ceea ce spui, dar vor crede ceea ce faci" - Autor necunoscut

Spalare mochete prin periaj

Pentru a presta acest serviciu de curatenie la nivel inalt, sunt absolut necesare: prezenta unei echipe specializate cu experienta in curatenie; utilizarea unor echipamente si utilaje profesionale, precum si a unor solutii eficiente si - in acelasi timp - ecologice de curatare, cum nu se pot gasi decat in domeniul curateniei profesionale. Cu ale cuvinte, in sector al curateniei, clasica "tanti cu mop" si-a pierdut utilitatea, firma de curatenie fiind singurul raspuns corect la intrebarea: cine se va ocupa de curatarea mochetei?

Spalarea si curatarea mochetelor si covoarelor se poate realiza cu ajutorul monodiscului, utilizand ca mijloc de curatare spuma uscata, astfel rezultand urmatoarele avantaje:

  • raport calitate/pret avantajos al curatarii;
  • umiditate scazuta la nivelul mochetei dupa curatare;
  • nivel de zgomot scazut in timpul curatarii;
  • timpul redus de lucru;
  • sistem de curatare manevrabil ce poate atinge si zone mai greu accesibile;
  • timp redus de uscare dupa curatare;

Orice oferte ce au ca obiect preturi pentru operatia de spalare mochete prin acest procedeu poate varia in functie de adresa locatiei, marimea si caliatatile suprafetei, frecventa operatiilor, intervalul de timp destinat acestei oeratii, etc.

Spalare mochete si covoare 01 Spalare mochete si covoare 01
Spalare mochete si covoare 02 Spalare mochete si covoare 02

 

La firma noastra, acest tip de servicii de curatenie vă este oferit de o echipă de profesionişti, tânără, dinamică, eficientă, sigură şi dornică de afirmare. Echipamentele, ustensilele şi soluţiile de curăţare folosite sunt de ultimă generaţie, ecologice şi provin de la producători de renume în domeniu (Taski, Staehle, Numatic), calitatea lor garantând atingerea obiectivului propus: curăţenie profesionala.

Pentru a fi la curent cu ultimele promotii care cuprind acest serviciu, va invitam sa vizitati pagina noastra de oferte speciale curatenie.

Noutăţi / Evenimente
06.11.2010 CLEANING SHOW ROMEXPO Targ de servicii de curatenie si echipamente profesionale pentru curatenie continuare
27.10.2010 BIROUL DE PRESA continuare