Motto:
"Oamenii se pot indoi de ceea ce spui, dar vor crede ceea ce faci" - Autor necunoscut

Secretele curateniei


STIATI CA?

• Pigmentul cafelei e unul dintre cei mai puternici si mai persistenti dintre toti pigmentii naturali alimentari? Curatearea petelor de cafea se face cat mai repede posibil, deoarece uneori poate deveni de neinlaturat. Inlaturarea petelor de cafea poate fi uneori foarte grea inclusiv de pe inox. Deci atentie la paharul cu cafea, pentru ca pateaza!!!

• Curatarea mochetelor si covoarelor de murdarie fixata adanc, daca nu s-a facut o spalare periodica atat a mochetelor, cat si a covoarelor chiar si profesionale, poate deveni o problema. Se poate ajunge chiar la inlocuirea mochetelor si covoarelor. De aceea este foarte important ca ocupantii unui spatiu dotat cu asa ceva sa ceara periodic prestatorilor de servicii de curatenie sa aplice procedurile profesionale de curatare ale mochetelor si covoarelor prin procedee de injectie-extractie, procedee de frecare-spalare cu spuma uscata, etc.)!

• Curatearea petelor de pe marmura sau de pe alte pardoseli nobile, daca un simplu suc de portocale, scapat din neatentie, a stat ceva mai mult, poate de asemeni deveni un calvar. Datorita PH-ului foarte scazut (aciditatii ridicate) a acestuia se creaza pete, chiar daca am aplicat procedee de cristalizare a marmurei sau nu. Iata de ce noi acordam o mare atentie PH-ului solutiilor cu care vom spala aceste suprafete.

Deoarece aceasta rubrica va fi actualizata cu nenumarate curiozitati din lumea firmelor de curatenie, va rugam sa reveniti, chiar daca ne ocupam in speta de curatenie industriala, vom continua sa va tinem la curent cu diverse informatii preventive. Aparentele banale servicii de curatenie se complica adesea, tocmai pentru ca nici o firma de curatenie nu poate rezolva anumite operatii asupra petelor ireversibile...
Alaturat am inaugurat si o sectiune de ponturi despre curatenie

Etichete: curatarea covoarelor , curatarea mochetelor , curatarea petelor , curatarea petelor de pe marmura , curatarea petelor de pe pardoseli nobile , cristalizare marmura , spalare cu spuma uscata , inlocuirea mochetelor , prestatori de servicii de curatenie , servicii de curatenie , firme de curatenie , ponturi despre curatenie
Noutăţi / Evenimente
06.11.2010 CLEANING SHOW ROMEXPO Targ de servicii de curatenie si echipamente profesionale pentru curatenie continuare
27.10.2010 BIROUL DE PRESA continuare