Motto:
"Oamenii se pot indoi de ceea ce spui, dar vor crede ceea ce faci" - Autor necunoscut

Viziunea - Curatenie interioara

O firma de curatenie profesionala fara viziune este ca si cum ai folosi pamatuful pentru barbierit pe post de matura.

Noi ne vedem in urmatorii 5 ani un grup de firme de curatenie de referinta ca si calitate si conduita in afaceri , foarte probabil in zona de facility management.

Insusindu-ne Motto-ul:

“Gandeste-te la timbrul postal: utilitatea lui consta in abilitatea de a sta lipit de un lucru pana cand acela ajunge la destinatie” – Josh Billings

...consideram ca lucrurile aparent marunte si neimportante pe care le indeplinim zilnic pentru curatenia din firmele partenerilor nostri sunt precum particelele dintr-un frumos puzzle al succesului previzionat in afaceri; iar intregul tablou al eforturilor noastre discrete, nu este altceva decat suma experientei, pasiunii si maiestriei cu care ne-am pornit la drum.

Cand nu este curatenie interioara in sufletele noastre, cea exterioara paleste evident, se va vedea falsa si superficiala.

Fara a fi magicieni sau profeti, dar lucrand mult la partea umana a echipei si deopotriva la dotarile tehnice, avem curajul sa garantam ca nu va fi nevoie sa verificati ceva in urma noastra pentru a va asigura ca cel mai mult din timpul vietii o veti petrece intr-un mediu cel putin curat, igienic si placut mirositor.

De aceea, sperand ca avem in comun aceleasi valori si sisteme de referinta, indraznesc sa cred ca suntem cel mai potrivit timbru de pe spatele acestei responsabile scrisori de intentie pentru ca impreuna sa ajungem cu succes la aceeasi destinatie...

Pentru detalii tehnico-economice, testimoniale, portofolii de servicii de curatenie, estimari gratuite, oferte speciale de curatenie, promotii curatenie personalizate, costuri estimative de servicii de curatenie si alte precizari, legate atat de curatenie industriala, cat si civila, va stam oricand cu placere la dispozitie.


Etichete: curatenie interioara , curatenie exterioara , curatenie industriala , curatenie civila , devize curatenie , curatenie firme , portofolii de servicii de curatenie , facility management , oferte speciale de servicii de curatenie , curatenie profesionala , firme de curatenie Bucuresti
Noutăţi / Evenimente
06.11.2010 CLEANING SHOW ROMEXPO Targ de servicii de curatenie si echipamente profesionale pentru curatenie continuare
27.10.2010 BIROUL DE PRESA continuare