Motto:
"Oamenii se pot indoi de ceea ce spui, dar vor crede ceea ce faci" - Autor necunoscut

Întrebări frecvente despre curatenie

• Cat costa o curatenie de intretinere?
In principiu, preturile sunt cele din pagina special destinata a site-ului, dar acestea se pot ajusta in functie de diversi factori, cum ar fi: marimea si natura suprafetelor, gradul de ocupare si utilizare al acestora, frecventa anumitor operatii cuprinse in lista de operatii caracteristice acestui tip de prestatie, etc. Nu este si nu poate fi totuna sa facem curatenie pe suprafete libere si sa prestam servicii de curatenie fiind nevoiti sa mutam mobile sau cine stie ce obstacole pe zonele agreate in planurile de curatenie.

• Cat costa spalarea de mocheta?
Spalarea de mocheta se poate face prin mai multe procedee si de aceea pretul poate diferi substantial, in functie de numarul procedeelor necesare curatarii, de marimea si natura (culoarea, lungimea firului de par) suprafetei, de gradul de murdarie la nivelul acesteia, de perioada de timp scursa de la ultima spalare, etc.

• Cat costa o curatenie generala?
O curatenie generala presupune abordarea in detaliu a mult mai multor suprafete, decat in cazul celei de intretinere (suprafete vitrate, pereti verticali, plinte, prize, intreruptoare, ventiloconvectoare, corpuri de iluminat, etc.) si, in consecinta, un volum de munca si un consum de materiale mult mai mare, motiv pentru care are un pret mai mare decat al unei prestatii de intretinere.

• Care sunt factorii care influenteaza pretul serviciilor de curatenie profesionala?
Luand in considerare ca toti isi doresc curatenie la preturi mici si considerentele enumerate mai sus, putem trage concluzia ca pincipalii factori care pot conduce la modificarea pretului serviciilor de curatenie sunt: marimea si natura suprafetei vizate, gradul de muradrire al acesteia, gadul de ocupare si utilizare, frecventa prestatiei, lungimea intervalului de timp scurs de la ultima curatare de acel tip, distanta pana la locatie, etc. Dar cel mai indicat este sa ne contactati pentru a va personaliza oferta, astfel incat sa obtineti cel mai bun pret raportat la calitate.

• De ce sunt mai ieftine abonamentele la servicii de curatenie, decat o singura prestatie?
In primul rand pentru ca, in urma incheierii unui abonament (ce presupune prestatii periodice de curatenie), gradul de murdarie care se poate acumula de la o prestatie la alta e mai scazut; in al doilea rand pentru ca, fiind programata, nu presupune eforturi suplimentare de organizare din partea prestatorului; iar in al treilea rand pentru ca exista ratiuni economice care promoveaza un discount in momentul in care se achizitioneaza o anumita cantitate de servicii.

Noutăţi / Evenimente
06.11.2010 CLEANING SHOW ROMEXPO Targ de servicii de curatenie si echipamente profesionale pentru curatenie continuare
27.10.2010 BIROUL DE PRESA continuare