Motto:
"Oamenii se pot indoi de ceea ce spui, dar vor crede ceea ce faci" - Autor necunoscut
Cleaning Off

Oferte speciale curatenie  

Ne place sa va surprindem, atat calitativ, cat si eficient prin cele mai bune oferte de curatenie, care se gasesc periodic in aceasta rubrica, special inaugurata, pe care va invitam sa o pastrati la favorite si careia i-am atribuit facilitatea numita de noi - abonare RSS, la  oferte prin simpla apasare a butonasului portocaliu de mai sus.
Lunar sau trimestrial veti gasi multe promotii de curatenie, pe care le-am gandit oferindu-va mai multe pachete de avantaje.

Iata, in ordinea curriculara a aparitiei cele mai bune oferte speciale de curatenie lansate pentru Bucuresti:


NOTA:

Pentru orice nelamuriri sau inscrieri la aceste promotii la servicii de curatenie si pachete spaciale, va rugam sa nu ezitati a ne contacta.
Daca va intrebati cum se calculeaza costurile pentru servicii de curatenie, inseamna ca deja constientizati ca totul depinde de circumstante si datele din teren. Prin urmare costurile serviciilor de curatenie sunt orientative, tocmai pentru ca fiecare client poate avea alte necesaruri si trebuie sa existe o evaluare prealabila, serviciu pe care il oferim gratuit.

Ne rezervam dreptul de a refuza anumite cereri, daca ajungem la un grad de umplere ridicat, tocmai pentru ca nu facem rabat de la calitatea promisa si de la garantarea satisfactiei.

Etichete: costurile serviciilor de curatenie , curatenie birouri , curatenie de intretinere , curatenie firme , curatenie generala , curatenie in spatii civile , curatenie preturi , devize curatenie , evaluare servicii curatenie , planificarea serviciilor de curatenie , servicii de curatenie , servicii de curatenie la preturi mici , servicii de curatenie profesionala , spalare cu spuma uscata
Noutăţi / Evenimente
06.11.2010 CLEANING SHOW ROMEXPO Targ de servicii de curatenie si echipamente profesionale pentru curatenie continuare
27.10.2010 BIROUL DE PRESA continuare