Motto:
"Oamenii se pot indoi de ceea ce spui, dar vor crede ceea ce faci" - Autor necunoscut

Reconditionari pardoseli nobile

Aceste tipuri de servicii de curatenie profesionala sunt destinate spatiilor interioare si le putem executa ocazional sau periodic, in functie de tipul de suprafata si de nevoile dvs., consultanta necesara alegerii metodei celei mai potrivite pentru fiecare caz in parte fiindu-va oferita gratuit de personalul nostru specializat.

Serviciile de reconditonat marmura, granit, mozaic venetian, travertin, beton se recomanda in cazul in care suprafetele nu se afla intr-un stadiu foarte avansat de deteriorare. Marmura, care necesita o serie intreaga de operatii costisitoare pana ajunge produs finit, e dificil de inlocuit deoarece, pe langa faptul ca implica un proces de extractie greoi si durabil, ridica si problema unor costuri de executie foarte ridicate. Acum, datorita procesului tehnologic avansat, utilizat de echipa noastra, avem posibilitatea sa readucem marmura uzata într-o stare foarte apropiata de cea intiala, cu eforturi si costuri minime.

Decapare garnit 01 Decapare garnit 01
Tratare granit 01 Tratare granit 01
Rezultat cristalizare marmura 01 Rezultat cristalizare marmura 01

Este important ca atunci cand cautati sa contractati servicii de restaurare  pentru pardoseli nobile sa va adresati unei firme cu experienta in curatenie, care utilizeaza numai utilaje si echipamente profesionale, pentru a evita deteriorarea ireversibila a pardoselii ce se doreste a fi reconditionata, ori aparitia altor probleme specifice curateniei.

In acest scop, e bine sa cereti referinte despre firma de curatenie pe ale carei servicii doriti sa le achizitionati, chiar daca obtineti o oferta de pret pentru serviciile curatenie foarte tentanta din partea acesteia.

Noutăţi / Evenimente
06.11.2010 CLEANING SHOW ROMEXPO Targ de servicii de curatenie si echipamente profesionale pentru curatenie continuare
27.10.2010 BIROUL DE PRESA continuare
Fastprotect1.net
This Page Is Under Construction - Coming Soon!

Why am I seeing this 'Under Construction' page?