Motto:
"Oamenii se pot indoi de ceea ce spui, dar vor crede ceea ce faci" - Autor necunoscut

Curatenie ocazionala

Serviciile prestate de firme de curatenie profesionala in diversele spatii ale unor cladiri de birouri pot avea caracter periodic (daca vorbim de servicii de curatenie de intretinere, de spalare de geamuri, sau chiar de servicii de curatenie generala), sau ocazional - daca ne referim la activitati care se presteaza doar la cerere, cand situatia o impune (cu sunt operatiile de: spalare mochete, curatare tapiserii, restaurare pardoseli nobile - de exemplu: cristalizare marmura, curatare suprafete vitrate, sau chiar deszapezire).

Spalare mochete si covoare

Tot in cadrul serviciilor de curatenie profesionala pe spatii interioare intra si spalarea mocheteler si covoarelor, care beneficiaza de preturi si mai atactive in situatia in care fac obiectul unui abonament (serviciu de curatenie cu prestatie periodica), dar asta nu exclude posibilitatea executarii lor si cu ocazia curateniei de intretinere sau a celei generale.

Reconditionari pardoseli nobile

Aceste tipuri de servicii de curatenie profesionala sunt destinate spatiilor interioare si le putem executa ocazional sau periodic, in functie de tipul de suprafata si de nevoile dvs., consultanta necesara alegerii metodei celei mai potrivite pentru fiecare caz in parte fiindu-va oferita gratuit de personalul nostru specializat.

Decapare si detartrare suprafete

Aceasta clasa de servcii este executata tot de firme specializate in servicii de curatenie si se incadreaza tot in curatenia civila profesionala a spatiilor interioare din diferite cladiri, avand - de regula - caracter ocazional.

Curatare suprafete vitrate

Este o activitate aparent simpla, caracteristica si cunoscuta oricarei firme de curatenie, destinata atat spatiilor interioare (de exemplu: in spatii de birouri), cat si celor exterioare (de exemplu: curatarea cladirilor), care se realizeaza cu costuri reduse in cadrul oricarui buget pentru servicii de curatenie.

Servicii deszapezire Bucuresti

Anotimpul rece ne-a surprins, anul trecut, cu volumul mare de zapada depusa, dar - totusi - am reusit sa rezolvam problema privind deszapezirea spatiilor exterioare, avand la dispozitie si utilajele, dar si "know-how"-ul necesar.

Ca si in cazul serviciilor de curatenie periodice, la serviciile de curatenie ocazionala folosim produse ecologice profesionale si echipamente si ustensile adecvate fiecarei operatii in parte.

In calitate de prestatori de servicii profesionale de curatenie, ne adresam atat firmelor din Bucuresti, cat si din imprejurimi. Pentru a nu pierde vreo promotie, va invitam sa vizitati periodic sectiunea de oferte speciale curatenie din site-ul nostru, unde aveti ocazia sa aflati cum puteti beneficia de servicii profesionale de curatenie la cele mai mici preturi, realizand astfel economii importante la bugetul pentru servicii de curatenie..

Noutăţi / Evenimente
06.11.2010 CLEANING SHOW ROMEXPO Targ de servicii de curatenie si echipamente profesionale pentru curatenie continuare
27.10.2010 BIROUL DE PRESA continuare