Motto:
"Oamenii se pot indoi de ceea ce spui, dar vor crede ceea ce faci" - Autor necunoscut
Cleaning Off

Promotia Curatenie Pachetul Clean Holidays

OFERTA SPECIALA DE CURATENIE - CLEAN HOLIDAYS sau o viata la birou mult mai sanatoasa

De cate ori nu vi s-a intamplat sa reveniti la firma cu bateriile incarcate dupa o vacanta de vis, insa lipsa curateniei de la serviciu a facut sa scada tuturor angajatilor elanul la jumatate?
Ce-ar fi daca, in prima dimineata "de dupa", ati gasi totul luna, mirosind a curat si a parfum proaspat?

Pentru firmele care intra in concediu in grup, ne-am gandit ca asemenea promotii la servicii de curatenie, vor veni manusa, deoarece vor fi mai vesele, atat pentru ca vor simti ce inseamna servicii de curatenie profesionale in spatiile de biorouri pe care le ocupa si o economie considerabila la buget.
Ce-ati zice de un pachet de servicii de curatenie, compus din curatenie generala si o spalare completa a mochetei la jumatate de pret? iar daca nu aveti mochete, atunci al II-lea serviciu ar putea fi la jumatate de pret.
Astfel, in functie de natura, de gradul de ocupare si de marimea suprafetelor, pretul poate varia intre 3.0 si 6.5 ron/mp/prestatie, fara TVA.
Ca urmare a interventiei noastre, chiar fara a fi specialisti in curatenie, veti constata ulterior o mai usor de mentinut curatenie de intretinere.

 

Noutăţi / Evenimente
06.11.2010 CLEANING SHOW ROMEXPO Targ de servicii de curatenie si echipamente profesionale pentru curatenie continuare
27.10.2010 BIROUL DE PRESA continuare